Torsdag – 9 dagar kvar

Tjenare!

Torsdag idag och jag jobbar bara imorgon med, sen går jag på bröllopssemester! Gick hela dagen igår och trodde att det var Torsdag, men en kollega tog mig rätt snabbt ner på jorden igen. Det har hänt en hel del sen sist jag skrev. Som idag är det bara 9 dagar fram till den stora dagen!!! Vad hände där? Inte länge sedan man sa att det var en månad kvar.

Vi har även haft våra svensexor och möhippor. För min del är det en dag som jag hoppas att jag aldrig glömmer! Vilket grej! Det är inte varje dag alla ens vänner springer fram efter ha gömt sig på husgaveln och dukar fram frall och gin och tonic/öl frukost! Blev tillhandahållen en selfiepinne samt en telefon vilket jag tog så många bilder/videor så att jag fyllde hela minnet och räknaren stod på över 350 objekt. Blev klädd i kilt och en t-shirt: ”Jag ska bli man” samt citat/meddelanden ifrån mina vänner. Det hände mycket konstigt och roligt, kom i säng kl 5 efter ha somnat i datorstolen. Hade gärna delat av mig med en bild, men de får jag nog inte se förrän på bröllopet.
Susanne får själv skriva om sin själv om hon vill, då jag inte var med men kan några detaljer bara.

Planeringen går bra, vi har haft möte med prästen (vet inte om jag skrivit det tidigare). Men han var väldigt trevlig och positiv. Detaljplanering av dagen har påbörjats. Vi har varit ute och åkt med Susannes pappa som ska vara chaufför för dagen, så att han vet hur han ska köra m.m.

Vi har fått våra ringar tillbaka med en ny gravyr (gäller att vara ute i god tid). Vi har fixat vigselprogram (de är inte utskrivna ännu, men det kommer).

Våran DJ har fått en lista på musik som på den nivå som vi vill att han ska spela – kommer bli SUUUUPER.

/Jonas

Annonser
Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s